Παρασκευή, 09 Ιανουαρίου 2015 09:09

Ημερίδα για τις εξαρτήσεις και την παραβατικότητα στη Θεσσαλονίκη

Ημερίδα για τη χρήση ουσιών και την παραβατικότητα των νέων θα κάνει στις 14 Ιανουαρίου η Υπηρεσία Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Θεσσαλονίκης στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Η ημερίδα θα ξεκινήσει στις 9,30 το πρωί και θα ολοκληρωθεί στις 5 το απόγευμα. Στόχος της είναι η προσέγγιση του φαινομένου στην πόλη της Θεσσαλονίκης μέσα από τη ματιά επιστημόνων και εκπροσώπων φορέων που εμπλέκονται με το ζήτημα αυτό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πραγματοποιείται στα πλαίσια του έργου «Πιλοτικά Προγράμματα Εναλλακτικά της φυλάκισης για παραβάτες χρήστες παράνομων ουσιών» το οποίο εντάσσεται στο Εθνικό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

Ανθή Αγγελοπούλου

Παρακαλώ εισάγεται το όνομα χρήστη και τον κωδικό που σας έχουν δοθεί. Προσοχή! Η σύνδεση σε "κλειδωμένες" ενότητες του portal απευθύνεται αποκλειστικά σε επαγγελματίες υγείας και μόνο.