Την κατάσταση που επικρατεί στις δομές Υγείας στο νομό Λασιθίου συζήτησαν χθες ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Λεωνίδας Γρηγοράκος με τον τοπικό Βουλευτή Γιάννη Πλακιωτάκη, το Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνο Δερμιτζάκη, το Διοικητή της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Αντώνη Γρηγοράκη, τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ Δημήτρη Παπαγιαννίδη, του Δημάρχους των Δήμων του Νομού, τις Διοικήσεις των Νοσοκομείων καθώς και εκπροσώπους του Ιατρικού Νοσηλευτικού και Διοικητικού Προσωπικού.
Ο Αναπληρωτής Υπουργός βρήκε πολύ εποικοδομητική τη συζήτηση ενώ επεσήμανε ότι ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ έδωσε πρακτικές και ουσιαστικές λύσεις σε κάποια από τα προβλήματα που αντιμετωπίσουν.
Ο κ. Γρηγοράκος υποστήριξε ότι το Υπουργείο έχει τη διάθεση να βοηθήσει να βρεθούν λύσεις όχι προσωρινές αλλά μόνιμες γι αυτό ζήτησε από τους παρευρισκόμενους να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να προσφέρουν στους Λασιθιώτες καλύτερες υπηρεσίες υγείας.
Ανθή Αγγελοπούλου