Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 04 Σεπτεμβρίου 2015 09:27

Στην Κω σήμερα Δημόπουλος και Αβραμόπουλος για το μεταναστευτικό

Την Κω θα επισκεφθεί σήμερα Παρασκευή ο υπηρεσιακός Υπουργός Υγείας κ. Θάνος Δημόπουλος  μαζί με τον Επίτροπο μεταναστευτικής πολιτικής κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο, τον Αναπληρωτή Υπουργό μεταναστευτικής πολιτικής κ. Γιάννη Μουζάλα, και τον Αναπληρωτή Υπουργό Ναυτιλίας κ. Χρήστο Ζώη.

Ο λόγος της επίσκεψης τους είναι το σοβαρό θέμα του μεταναστευτικού. Θα προσπαθήσουν να αξιολογήσουν τι συμβαίνει στο νησί το οποίο πλήττεται από αύξηση της μεταναστευτικής ροής.

Εκεί θα συναντηθούν με Αντιπροσωπείες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργο Χατζημάρκο, με το δήμαρχο της Κω κ. Γιώργο Κυρίτση, με τον επικεφαλής του Λιμενικού Σώματος κ. Ιωάννη Μισπίνα και τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Γεωργακάκο, όπως και με εκπροσώπους των ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται στην περιοχή οι οποίοι θα τους δώσουν μια σαφή εικόνα των τεκταινόμενων στο νησί.

Ανθή Αγγελοπούλου