Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 28 Μαΐου 2013 09:27

Εγκαινιάστηκε η Μονάδα Εμφραγμάτων στο ΕΛΠΙΣ

Εγκαινιάστηκε η Μονάδα Εμφραγμάτων στο ΕΛΠΙΣ

 

Πραγματοποιήθηκαν χθες τα εγκαίνια της Καρδιολογικής Μονάδας, του Αιμοδυναμικού Τμήματος και της Μονάδας Εμφραγμάτων του Νοσοκομείου «ΕΛΠΙΣ» από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Μάριο Σαλμά.

 

Ο κ. Σαλμάς κατά τη διάρκεια της ομιλίας του τόνισε ότι υπό τις σαφείς οδηγίες του Πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, και μαζί με τον Υπουργό Υγείας, Ανδρέα Θ. Λυκουρέντζο, καταβάλλουν προσπάθεια να νοικοκυρέψουν το Σύστημα Υγείας, να εξοικονομήσουν πόρους και να δώσουν αξία στους εναπομείναντες πόρους στο Σύστημα.

 

Αυτό, όπως είπε, φαίνεται και από το άνοιγμα της νέας Καρδιολογικής Κλινικής, του νέου Αιμοδυναμικού Τμήματος αλλά και της Μονάδας Εμφραγμάτων στο Νοσοκομείο «ΕΛΠΙΣ», ότι αρχίζουν να επιστρέφουν στον ελληνικό λαό μέρος, από τις εξοικονομήσεις και το νοικοκύρεμα που έκαναν.