Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2014 09:05

Στρατηγική συνεργασία Chiesi και Pharmathen

Η Pharmathen διευρύνει το χαρτοφυλάκιο της στη θεραπεία του άσθματος

Με μια νέα συνεργασία με την Ιταλική φαρμακευτική εταιρεία Chiesi, η Pharmathen διευρύνει το χαρτοφυλάκιο της στη θεραπεία για το άσθμα.

Συγκεκριμένα, ανέλαβε την προώθηση ενός νεφελοποιούμενου εισπνεόμενου κορτικοστεροειδούς, το οποίο περιέχει διπροπιονική μπεκλομεθαζόνη και απευθύνεται σε ασθενείς με μη ελεγχόμενο άσθμα.

Η συνεργασία αυτή καθιστά τη Pharmathen μία εκ των βασικών εταιρειών στη θεραπεία των αποφρακτικών αναπνευστικών παθήσεων στην Ελλάδα. Η διάθεση του εν λόγω προϊόντος στη χώρα μας παρέχει σε ασθενείς και επιστήμονες ένα αποτελεσματικό όπλο στην αντιμετώπιση του άσθματος, μίας εξαιρετικά σοβαρής αναπνευστικής πάθησης.

Σχολιάζοντας τη νέα συνεργασία, ο πρόεδρος της Pharmathen κ. Βασίλειος Κάτσος επεσήμανε ότι επεκτείνεται το χαρτοφυλάκιο της εταιρείας σε έναν επιστημονικά και επιχειρηματικά ενδιαφέροντα θεραπευτικό τομέα και μάλιστα σε εποχές κρίσης. Όπως είπε η Pharmathen συνεχίζει να επενδύει σε καινοτόμα προϊόντα και να διευρύνει τους ορίζοντές της με στόχο να παρέχει σε ασθενείς και γιατρούς αποτελεσματικές και ποιοτικές θεραπευτικές επιλογές.

 

Από μεριά του ο Διευθύνων Σύμβουλος της Chiesi Hellas, κ. Σταύρος Θεοδωράκης, ανέφερε ότι η συμφωνία προώθησης του εισπνεόμενου κορτικοστεροειδούς με τη Pharmathen, έρχεται σε συνέχεια της υλοποίησης της στρατηγικής τους για την ανάπτυξη των επενδυτικών σχεδίων της Chiesi Hellas, μέσω ισχυρών Ελληνικών εταιρειών.

 

Ανθή Αγγελοπούλου

 

Παρακαλώ εισάγεται το όνομα χρήστη και τον κωδικό που σας έχουν δοθεί. Προσοχή! Η σύνδεση σε "κλειδωμένες" ενότητες του portal απευθύνεται αποκλειστικά σε επαγγελματίες υγείας και μόνο.