Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2013 10:10

Η Vichy στηρίζει την προσπάθεια του Ελληνικού Συλλόγου Υποστήριξης Aσθενών με Οστεοπόρωση

Η Vichy με την σειρά προϊόντων Neovadiol Gf και Νeovadiol Magistral βρίσκεται ακόμα πιο κοντά στις γυναίκες αυτές, στηρίζοντας το πρόγραμμα του Ελληνικού Συλλόγου Υποστήριξης Ασθενών με Οστεοπόρωση (http://www.osteocare.gr)με στόχο την ενημέρωση, την εκπαίδευση αλλά και την στήριξη των γυναικών κατά και μετά την περίοδο της εμμηνόπαυσης.

 

Το Σάββατο 19 Οκτώβρη πραγματοποιείται το 7ο Ετήσιο Συνέδριο για τη σκελετική υγεία του Ελληνικού Συλλόγου Υποστήριξης Ασθενών με Οστεοπόρωση. Κατά τη διάρκειά του, θα πραγματοποιηθούν πολλαπλές ομιλίες για την υγεία, ψυχολογία, διατροφή και άσκηση των ατόμων στην φάση της πρόληψης ή της οστεοπενίας. Παράλληλα, οι γυναίκες θα έχουν την ευκαιρία για πληθώρα δωρεάν ιατρικών εξετάσεων (μετρήσεις οστικής πυκνότητας, κύφωση-σκολίωση, πελματογράφηση, τεστ άγχους, χοληστερίνης, πίεσης κ.α.)

 

Η VICHY θα δώσει τη δυναμική της παρουσία με την ομιλία του Επιστημονικού Διευθυντή της, κου Τόλη Γιακουμάκη, σχετικά με την με πρακτικές συμβουλές ομορφιάς και υγείας της επιδερμίδας κατά την εμμηνόπαυση, με μετρήσεις παραμέτρων της επιδερμίδας όπως πχ ενυδάτωση, φωτότυπος, ευκαιρία δοκιμής των εξειδικευμένων προϊόντων Neovadiol GF, Neovadiol Magistral, δείγματα και ενημερωτικά φυλλάδια αφιερωμένα στη ‘χρυσή ηλικία’.