Όταν η γαστρονομία συναντά τη φαντασία και η γεύση την επιχειρηματικότητα, τότε τα ελληνικά προϊόντα αποκτούν εξαγωγικές προοπτικές. Αυτό είναι…
Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Αναψυκτικών (ΣΕΒΑ) αναλαμβάνει εθελοντική δέσμευση για μείωση κατά 10% της ζάχαρης στα ανθρακούχα και μη ανθρακούχα…
ΦΡΟΥΤΑ - Η Χρήση τους στην Ζαχαροπλαστική» είναι οτίτλος της ελληνικής έκδοσης του ήδη best seller βιβλίου“FRUITS” του Γάλλου Pastry Chef Cedric Grolet, ο οποίοςβραβεύτηκε ως Best Pastry Chef in the World 2018 στοπλαίσιο της φετινής τελετή απονομής των «World’s 50 Best Restaurants», που πραγματοποιήθηκε στις 19 Ιουνίου στοΜπιλμπάο της Ισπανίας.    Το βιβλίο “FRUITS” του πολυβραβευμένου Γάλλου Pastry Chef…
Παρασκευή, 08 Ιουνίου 2018 09:53

Νέα εποχή Coca-Cola

Τη νέα παγκόσμια στρατηγική της Coca-Cola με την ονομασία «Total Beverage Company» παρουσίασε η κα Λίλιαν Νεκταρίου, Γενική Διευθύντρια της…
Το Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam και το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης συνεργάζονται σε ένα πρωτοπόρο διακρατικό ερευνητικό πρωτόκολλο που θα διεξαχθεί…
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Οικογένειας η Nestlé ανακοίνωσε την παγκόσμια πρωτοβουλία της Nestlé for Healthier Kids. Το πρόγραμμα…
Παρασκευή, 27 Απριλίου 2018 09:59

Καινοτομία στο… πιάτο

Η έννοια της καινοτομίας μπορεί να είναι ταυτισμένη με την τεχνολογία, αυτό ωστόσο δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να τη…
Πρόεδρος  του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τυποποιήσεως Ελαιολάδου (ΣΕΒΙΤΕΛ) επανεξελέγη ο κ. Γρηγόρης Αντωνιάδης,  υπεύθυνος Επικοινωνίας και Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΙΣ UNILEVER HELLAS Α.Ε, μετά…
Σελίδα 1 από 28

Παρακαλώ εισάγεται το όνομα χρήστη και τον κωδικό που σας έχουν δοθεί. Προσοχή! Η σύνδεση σε "κλειδωμένες" ενότητες του portal απευθύνεται αποκλειστικά σε επαγγελματίες υγείας και μόνο.