Ο γλυκαιμικός δείκτης (GI) χρησιμοποιείται για να μας δείξει πόσο γρήγορα επιδρά ένα υδατανθρακούχο τρόφιμο στην αύξηση του σακχάρου στο…
Βρισκόμαστε όλο και πιο κοντά στο καλοκαίρι. Οι παραλίες γεμίζουν κόσμο από τώρα και αυτό έχει αρχίσει να μας αγχώνει.…
Πέμπτη, 23 Απριλίου 2020 15:58

Τι λάθος κάνω και δεν χάνω βάρος;

Το αιώνιο ερώτημα που έχει βασανίσει και συνεχίζει να βασανίζει μεγάλο πληθυσμό. Πολλοί είστε εσείς που έχετε αναρωτηθεί ΄΄τι μπορεί…
Διανύουμε μέρες πρωτόγνωρες και μένουμε σπίτι για να προστατεύσουμε εμάς και τους γύρω μας. Ο ρόλος του ανοσοποιητικού είναι να…
Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2018 12:03

«Χωρίς Γλουτένη» με την Ήρα Κατσούδα

Η Ήρα Kατσούδα συνεχίζει τις εμφανίσεις της και τον Δεκέμβριο. Η δημοφιλής και αγαπητή στο κοινό κωμικός θα κάνει όλα…
Δίπλα σε μαθητές που έχουν ανάγκη βρίσκεται για όγδοη συνεχή χρονιά το Ινστιτούτο Prolepsis, με το Πρόγραμμα Σίτισης και Προώθησης Υγιεινής…
Η προστασία των πολιτών από μη γνήσια και νοθευμένα προϊόντα και η διασφάλιση της ποιότητας του ελληνικού ελαιόλαδου και μελιού…
Όταν η γαστρονομία συναντά τη φαντασία και η γεύση την επιχειρηματικότητα, τότε τα ελληνικά προϊόντα αποκτούν εξαγωγικές προοπτικές. Αυτό είναι…
Σελίδα 1 από 29

Παρακαλώ εισάγεται το όνομα χρήστη και τον κωδικό που σας έχουν δοθεί. Προσοχή! Η σύνδεση σε "κλειδωμένες" ενότητες του portal απευθύνεται αποκλειστικά σε επαγγελματίες υγείας και μόνο.