“Με σύνθημα «Η κάθε μας ανάσα ένα βήμα πιο κοντά στα όνειρά μας» θα πραγματοποιηθεί ο 1ος ποδηλατικός γύρος για τη Παγκόσμια ημέρα Κυστικής Ίνωσης που διοργανώνει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Κυστικής Ίνωσης «Ελληνική Εταιρεία για την Ινώδη Κυστική νόσο» υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων κ. Καμίνη.
Η εκκίνηση θα γίνει στην πλατεία Συντάγματος την Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου στις 17.00 μ.μ. με τερματισμό στην πλατεία Κεραμεικού, ενώ από το πρωί στα σημεία εκκίνησης και τερματισμού θα υπάρχουν ενημερωτικά περίπτερα. Επίσης, στους 30 πρώτους ποδηλάτες που θα κάνουν εγγραφή στο σημείο εκκίνησης, θα μοιραστούν δωρεάν μπλουζάκια της παραπάνω καμπάνιας.
Σας περιμένουμε με το ποδήλατό σας, για μια εκστρατεία ενημέρωσης.
Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα του Συλλόγου: 6978027234, 6978026718
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
site: www.cysticfibrosis.gr
