Τρίτη, 09 Ιουνίου 2015 09:44

Το ΗΠΑΡΧΩ βραβεύει τις Μονάδες Μεταμοσχεύσεων Βορείου Ελλάδος

Με αφορμή την ετήσια Γενική τους Συνέλευση που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη στις 14 Ιουνίου, το ΔΣ και τα μέλη του Σωματείου Ηπατομοσχευμένων Ελλάδος, ΗΠΑΡΧΩ, θα βραβεύσουν τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας της Βόρειας Ελλάδος και τους Συντονιστές Μεταμοσχεύσεων του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης Ιπποκράτειο, καθώς όπως σημειώνουν διακρίνονται για τη συνεισφορά τους στην μεταμοσχευτική διαδικασία.

Το ΔΣ και τα μέλη του ΗΠΑΡΧΩ σκέφτηκαν να κάνουν ότι δεν κάνει η πολιτεία γιατί οι συγκεκριμένες Μονάδες, μόνον επειδή το πιστεύουν και χωρίς κανένα κίνητρο δίνουν τα περισσότερα μοσχεύματα.

Το ΗΠΑΡΧΩ τους το αναγνωρίζει και ζητά την παρουσία του κόσμου στην όμορφη εκδήλωση η οποία θα γίνει στην αίθουσα «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» στο κτίριο της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Θεσσαλονίκης, στην οδό Εθνικής Αμύνης απέναντι από το Λευκό Πύργο και την Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών στις 10 το πρωί. Για να διευκολυνθεί το κοινό μπορεί να πάρει το 11 λεωφορείο Πυλαίας – Σιδηροδρομικού Σταθμού, το οποίο κάνει στάση απέναντι από τη Λέσχη Αξιωματικών.

 

Ανθή Αγγελοπούλου

 

Παρακαλώ εισάγεται το όνομα χρήστη και τον κωδικό που σας έχουν δοθεί. Προσοχή! Η σύνδεση σε "κλειδωμένες" ενότητες του portal απευθύνεται αποκλειστικά σε επαγγελματίες υγείας και μόνο.