Πέμπτη, 03 Ιουλίου 2014 10:09

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας σήμερα στο Αγλαΐα Κυριακού

3ωρη συγκέντρωση έχουν εξαγγείλει για σήμερα από 12,30 – 3.30 μ.μ. στον προαύλιο χώρο του νοσοκομείου Αγλαΐα Κυριακού οι εργαζόμενοι, διαμαρτυρόμενοι για τον τρόπο αξιολόγησης της Υποδιοικήτριας του νοσοκομείου Μαρίζας Οικονόμου.

Σύμφωνα με την καταγγελία των εργαζομένων η Υποδιοικήτρια κα Οικονόμου Μαρίζα κατανάγκασε την Προϊσταμένη Διοικητικού Προσωπικού να κάνει καταγραφή των ποσοστώσεων χωρίς την έγγραφη εντολή του Δ/ντή Διοικητικής Υπηρεσίας κ. Μουμτζόγλου Αναστάσιου και παρά το γεγονός, ότι η Πρόεδρος του Δ.Σ. κα. Φραγκάκη Μαριόγκα προτίθετο εχθές να συγκαλέσει έκτακτο Δ.Σ. για τον επιμερισμό των ποσοστών επί του συνόλου των υπαλλήλων σχετικά με την αξιολόγηση.

Οι εργαζόμενοι επισημαίνουν σε ανακοίνωσή τους ότι η Υποδιοικήτρια κα. Οικονόμου με αυτό τον τρόπο ήθελε να δείξει την τεράστια προθυμία της να εξυπηρετήσει τις απαιτήσεις του πολιτικού της προϊστάμενου να δείξει «καλή διαγωγή» και με τον τρόπο αυτό να συναινέσει στην ανθρωποφαγία που πρόκειται να συντελεστεί στο νοσοκομείο μας.

Τέλος, να σημειωθεί ότι οι εργαζόμενο του νοσοκομείου θα κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους παίρνοντας μέρος στην απεργία της Τετάρτης 9 Ιουλίου.

 

Ανθή Αγγελοπούλου

 

Παρακαλώ εισάγεται το όνομα χρήστη και τον κωδικό που σας έχουν δοθεί. Προσοχή! Η σύνδεση σε "κλειδωμένες" ενότητες του portal απευθύνεται αποκλειστικά σε επαγγελματίες υγείας και μόνο.