Τετάρτη, 09 Σεπτεμβρίου 2015 14:13

Την Πρωθυπουργό θα επισκεφθούν σήμερα οι φαρμακοποιοί

Συμμάχους μέσα από όλα τα πολιτικά κόμματα και παράγοντες ψάχνουν να βρουν οι φαρμακοποιοί προκειμένου να στηρίξουν και να προστατεύσουν το επάγγελμά τους. Σοβαρά αγκάθια αυτή τη στιγμή είναι τόσο η απελευθέρωση των Μη Υποχρεωτικώς Συνταγγογραφούμενων Φαρμάκων, όσο και η απελευθέρωση του επαγγέλματος γενικότερα.

Στα πλαίσιο αυτού του αγώνα που κάνουν συνεχίζουν τις συναντήσεις τους με πολιτειακούς παράγοντες της χώρας μας. Έτσι, μετά την επίσκεψη της περασμένης Παρασκευής στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο, σήμερα Τρίτη, αργά το απόγευμα, ο πρόεδρος του ΠΦΣ κ. Κωνσταντίνος Λουράντος θα επισκεφθεί την πρωθυπουργό κυρία Βασιλική Θάνου - Χριστοφίλου και θα την ενημερώσει για όλα τα θέματα που αφορούν την Φαρμακευτική Περίθαλψη.

Ανθή Αγγελοπούλου

 

Παρακαλώ εισάγεται το όνομα χρήστη και τον κωδικό που σας έχουν δοθεί. Προσοχή! Η σύνδεση σε "κλειδωμένες" ενότητες του portal απευθύνεται αποκλειστικά σε επαγγελματίες υγείας και μόνο.