Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2015 09:54

Οι φαρμακαποθηκάριοι στο πλευρό των φαρμακοποιών

Την πλήρη στήριξή του στου φαρμακοποιούς δηλώνει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φαρμακαποθηκαρίων ο οποίος παρακολουθεί με ψυχραιμία και αγωνία τις δυσμενείς εξελίξεις στο χώρο του φαρμακείου.

Όπως λένε, ο Σύλλογος τους είναι ενάντια στο άνοιγμα του επαγγέλματος καθώς όπςω όλοι γνωρίζουν δεν θα προσφέρει τίποτα στην κοινωνία. Τα φαρμακεία πρέπει να παραμείνουν στα χέρια των ελλήνων φαρμακοποιών, επισημαίνει ο Σύλλογος και οποιαδήποτε διατάραξη του υφιστάμενου καθεστώτος θα αποτελέσει όπως λένε, αφενός εφαλτήριο για τον αφανισμό του ελληνικού φαρμακείου και αφετέρου προθάλαμο για τον ήδη συντελούμενο αφελληνισμό της παραγωγής και διανομής φαρμάκων στη χώρα μας.

Γι το λόγο αυτό στηρίζουν και συμπαραστέκονται στις κινητοποιήσεις των συναδέλφων φαρμακοποιών.                                   

 

Ανθή Αγγελοπούλου

 

Παρακαλώ εισάγεται το όνομα χρήστη και τον κωδικό που σας έχουν δοθεί. Προσοχή! Η σύνδεση σε "κλειδωμένες" ενότητες του portal απευθύνεται αποκλειστικά σε επαγγελματίες υγείας και μόνο.