Δευτέρα, 09 Μαρτίου 2015 23:16

Μαραθώνιος Ατόμων με Νόσο του Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα

Ο Σύλλογος Ατόμων με Νόσο του Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα Ελλάδας θα συμμετάσχει για πρώτη χρονιά με δική του ομάδα στον επετειακό 10ο Διεθνή Μαραθώνιο "Μέγας Αλέξανδρος", που θα διεξαχθεί στις 5 Απριλίου 2015.

Η διοργάνωση μάλιστα, πέρα από τη συμμετοχή της ομάδας στον αγώνα, στηρίζει τον σύλλογό εντάσσοντάς στο διευρυμένο Πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης, το οποίο έχει στόχο τη συγκέντρωση εσόδων προς όφελος κοινωφελών ιδρυμάτων - οργανώσεων που επιτελούν αξιοθαύμαστο έργο.

Ο Σύλλογος ευελπιστεί ότι θα δημιουργήσει μία πολυμελή ομάδα που θα τρέξει για τον με σκοπό την προβολή του και κυρίως τη “γνωριμία” του κοινού με τις παθήσεις.

Πέρα από την κλασική διαδρομή από την Πέλλα στη Θεσσαλονίκη μπορεί κάποιος να συμμετάσχει στους Δρόμους Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος των 5.000 μ. και 10.000 μ. ενώ προσφέρεται η δυνατότητα και σε μαθητές δημοτικού να διανύσουν 1.000 μ.

Όποιος θέλει να τρέξει πρέπει να δηλώσει συμμετοχή μέχρι και την Τρίτη 10 Μαρτίου 2015 στους εκπροσώπους του συλλόγου στη Θεσσαλονίκη, κ. Τσιούρα Ηρακλή (κιν. 6942603976), και στη Χαλκιδική, κ. Κατερτζή Θεανώ (κιν. 6979090528).

 

Ανθή Αγγελοπούλου

 

 

Παρακαλώ εισάγεται το όνομα χρήστη και τον κωδικό που σας έχουν δοθεί. Προσοχή! Η σύνδεση σε "κλειδωμένες" ενότητες του portal απευθύνεται αποκλειστικά σε επαγγελματίες υγείας και μόνο.